Reacties

Jan
2 jaar geleden

Begin april heb ik de beslissing genomen een mooie snijplank van Willem te bestellen. Na enkele maanden gebruik, kan ik alleen maar zeggen dat de snijplank mij erg goed bevalt. Door de verschillende kleurstellingen en de dikte van de snijplank, valt deze meteen op voor visite. Het is dan ook een sieraad voor in de keuken.

Na enkele maanden gebruik, ga je zien dat deze gebruikt is. Dat vind ik persoonlijk erg mooi vind, want daardoor ‘leeft’ de plank. De snijplank is erg makkelijk in gebruik, makkelijk schoon te maken met een vochtige doek of met een borstel onder de kraan.

Kortom: ik heb elke dag plezier van deze mooie snijplank, al was het alleen maar omdat de plank er zo bijzonder en mooi uitziet.

Ron de Bruin
2 jaar geleden

Zeer gedreven vakman. Willem heeft voor mij een jaar geleden een whiskybar op maat gemaakt van walnoten hout en wat ik zo bijzonder vond is dat hij het hele proces, van de ruwe planken tot aan het eind product foto's heeft gemaakt en dan zie je goed wat een vakman hij is. Ik heb de bar nu een jaar en er zit geen scheurtje of barstje in. Ik kan hem echt aan iedere liefhebber van hout aanraden. Hij kan maken wat je hem verteld. Geweldig. Ron de Bruin

Felicia Brokerhof
2 jaar geleden

Wat een prachtige plank heb je gemaakt! We zijn er enorm blij mee. Het begon al met je enthousiasme en je meedenken over de beste oplossing voor onze specifieke vraag. Die beste oplossing heb je niet alleen gevonden, maar ook uitgevoerd. En dan ook nog de zorg voor de plaatsing. Of alles wel precies zou passen, want anders zou je nog aanpassingen maken. Gelukkig paste het helemaal precies (na wat schuifwerk om die 1,5 millimeter ook nog te creëren :-) Nogmaals: Dankjewel.

Monique
2 jaar geleden

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe snijplank. De plank is in het echt nog prachtiger dan op de foto’s: robuust, kleurrijk en levendig met de prachtige details van het hout.
Duidelijk door een vakman met liefde voor hout gemaakt.
De plank heeft dan ook een prominente plaats in onze keuken gekregen, een kunstwerk op zich!

Joris
2 jaar geleden

Willem is een echte maker, met een scherp oog voor detail. Elke plank moet perfect zijn. Een Sabber plank is uniek en ademt zijn liefde voor hout. Voor ons niet zomaar een plank maar een kunstwerkje voor het leven!

Maarten Verstuijf
2 jaar geleden

Ik heb twee snijplanken besteld bij Willem, een voor mezelf en een om cadeau te doen. Al de dag nadat ik ze had besteld werden de planken bezorgd. De planken zijn werkelijk waar prachtig. Overigens zijn niet alleen de snijplanken prachtig ook de aandacht die is besteed aan de wijze van verpakken draagt bij aan de feestvreugd. Kortom, veel dank Willem en ga zo door!

Maria Drok
2 jaar geleden

Willem heeft bij ons een zwevende hoogslaper gebouwd in de kamer van onze zoon, inclusief verschillende planken. Het resultaat is prachtig! Door de manier waarop de constructie is gemaakt, zijn er bij de hoeken geen naden, schroeven of dergelijke te zien. Ook vrienden en familie die het bed zien, zijn onder de indruk van het resultaat. De samenwerking met Willem verliep goed. Hij heeft naar onze wensen geluisterd, tips en advies gegeven en gemaakt zoals we het graag wilde hebben. Tijdens het maken hebben we geen enkele overlast ervaren. Willem heeft erg netjes gewerkt en alles schoon en opgeruimd achtergelaten. Volgens onze zoon slaapt het bed heerlijk!

Thijs Spijkerman
2 jaar geleden

Ik ben recentelijk begonnen met BBQ-en met een kamado. En dan wil je ook graag mooie accessoires. Nu ken ik Willem en wist ik van zijn kunsten. Pas als je zo’n snijplank in je handen hebt, zie je hoeveel moeite en aandacht daarin is gaan zitten. Ik heb er tot zover alleen nog maar naar gekeken. Hij is prachtig. Binnenkort neem ik hem in zwaar gebruik en daar kijk ik naar uit!

Martijn van Overbruggen
2 jaar geleden

Ik heb samen met Willem in zijn werkplaats een snijplank ontworpen. Zijn passie voor hout, kennis en enthousiasme is een genot om te ervaren. Het eindresultaat is absoluut prachtig. Ik ga hier nog heel lang, heel veel plezier van hebben.

Jaap Cohen
2 jaar geleden

Ik zocht een origineel cadeau voor mijn zusje, en aangezien zij nogal van borrelen houdt kwam ik uit bij een Sabber borrelplank (met gegraveerde persoonlijke inscriptie). De plank werd perfect op tijd geleverd en zag er nog mooier uit dan op de foto's. Mijn zusje was er erg blij mee, de plank werd tijdens haar verjaardagsfeestje meteen in gebruik genomen en door de aanwezigen bewonderd. Topcadeau dus. Veel dank Willem!

Ron de Bruin
2 jaar geleden

Willem heeft een whiskybar op maat voor me gemaakt en wat een vakmanschap. Willem stuurde tijdens het hele proces telkens foto’s door en er was veel overleg. De bar is zo mooi geworden en zal hopelijk generaties lang in de familie blijven. Ik kan hem dan ook echt aan bevelen. Iemand die alles van hout kan maken. Een echte aanrader🙏

Willem
2 jaar geleden

Dank voor je vertrouwen en de gave opdracht. Super dat je er zo blij mee bent! Willem

Reactie plaatsen