KOPSHOUTEN PLANKEN

 

Voor het zwaardere snij- en hakwerk. De kopse kant van het hout is hard en goed bestand tegen krassen. Tegelijk is het ook de beste plank om  jouw mooie keukenmessen scherp te houden. Hoe zit dat? Lees het hier.

 

Deze handgemaakte snijplanken zijn allemaal uniek, met verschillende formaten en designs uit hout van Eiken, Kersen, Essen, Padoek en Walnoot. Zodra je deze planken in je handen hebt voel je de zware kwaliteit van het massieve hout. 

Weet je niet welke plank het best bij jou past? Val je voor elegantie? Kijk dan eens naar de Filet Mignon, met een prachtig fijnbesnaarde tekening van de nerven. Zoek je wat uitbundigers? Trakteer jezelf op de Rib Roast. Zoek je echt een zware snijplank, of stevig hakblok, kies dan de grote en zware Bavette. Hou je wel van een dikke en massieve plank, maar schikt een iets kleiner model jou beter, kies dan voor bijvoorbeeld de Rosbief. 

Twijfel je nog? Of wil je eens overleggen over welke plank een geschikt cadeau is? Bel of mail me en ik denk graag met je mee! Als jouw vrienden van borrelen en koken houden dan zullen zij echt jarenlang dagelijks plezier hebben van jouw unieke cadeau! (En ruilen voor een ander design mag natuurlijk altijd.) 


 

Hoe wordt mijn plank verstuurd en verpakt?

Alle snijplanken worden als luxe geschenk verpakt in een zwarte doos, met houtwol en zwart vloeipapier. Een blikje onderhoudswax en een certificaat met gebruikstips zijn bijgesloten. Overweeg ook eens de initialen van jouw goede vrienden te laten graveren in de plank en geef ze een onvergetelijk cadeau. In de foto's hieronder ziet u wat u na bezorging kunt verwachten.